Водни легла

    Водно легло за пълен релакс, възстановяване на организма и незабравими преживявания.


    Ние прекарваме повече от една трета от живота си в сън. Спокойният и здрав сън е важно условие в съвременния динамичен живот за възстановяване на силите, а това е предпоставка за вашето добро настроение и работоспособност. Предимствата да се спи на воден матрак са много. Водата е идеалната ортопедична среда. Почивката на такъв матрак е като да си представите, че лежите на повърхността на морето. Вие сте напълно отпуснат и всяка клетка на вашето тяло си почива. Физичните свойства на водата в матрака гарантират равномерното разпределение на тежестта на тялото и разположението на гръбначния стълб в идеалната ортопедична права. Спането на водно легло ни осигурява здравословен и спокоен сън без напрежение и болки в гърба


Предимства на водните легла пред останалите


1. ВОДНИТЕ ЛЕГЛА СА ОРТОПЕДИЧНИ
Изследванията за комфорт на съня показват, че разпределението на теглото на човек върху повърхността на водния матрак е много по-равномерно от това на конвенционалните матраци. Това подобрява циркулацията на кръвта, предотвратява схващанията и изтръпванията, намалява се въртенето в леглото по време на сън. Гръбначният стълб приема естествено правилното ортопедично положение, болките в гърба изчезват. Премахва се напрежението в мускулите и ставите. Облекчават се стреса и умората. Събуждаш се освежен и пълнен с енергия.

2. ВОДНИТЕ ЛЕГЛА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ХИГИЕНИЧНИ
При водното легло се елиминират всякакви условия за развитие на домашните акари или на други микроорганизми, които могат да предизвикат астма и алергии при хората, чувствителни към тях. Невъзможно е каквито и да са частици, прах или бактерии да проникнат през повърхността на водния матрак.

3. ВОДНТЕ ЛЕГЛА СА ОТОПЛЯЕМИ
Можете да регулирате температурата на водния матрак според вашето желание. Можете да спите на прохлада през лятото и на по-топло през зимата, регулирайки температурата на водата в матрака. Това Ви гарантира бързо заспиване и комфортна почивка. Сънят протича при еднаква температура през цялото време, без изпотяване, без преохлаждане. Водните легла могат да бъдат с два отделни матрака, отоплението на двата матрака е индивидуално и независимо един от друг, така, че двамата партньори могат да си настройват температурата на матрака поотделно.

4. УДЪЛЖЕНА ФАЗА НА ДЪЛБОК СЪН
Фазата на дълбок сън е доста по-продължителна при спане на воден матрак в сравнение с конвенционалния. Телесното тегло се разпределя равномерно, тялото се отпуска като в безтегловност и бързо преминава във фаза на дълбок сън. Подобрява се изцяло сънят, значително намаляват обръщането и въртенето в леглото.

5. ВОДНО ЛЕГЛО ЗА СПОРТИСТИ
Бързо възстановяване на организма след големи натоварвания. Активира се метаболизма, облекчават се схванатите мускули и се подобрява двигателната активност. Намаляват се мускулните болки. Скъсява се времето за възстановяване след периоди на интензивни тренировки. Ускорява се мускулната регенерация.

6. ВОДНО ЛЕГЛО ЗА ВЪЛНУВАЩИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ
Още със създаването си, водните легла придобиват славата на място за незабравими удоволствия. За тях се носят легенди, участват в любовни сцени във филмите. Като цяло водното легло може значително да подобри Вашия интимен живот, като внесе в него нови окраски и нюанси.


    Цена: 2900 лв.
    Поръчки на телефон: 0889 71 77 68